آخرین اخبار

تاریخ : 21. ارديبهشت 1404 - 16:27   |   کد مطلب: 29300
در دیدار مدیرعامل شرکت تعاونی هپکو رزن با دکتر فرهاد جهانیان، فرماندار شهرستان رزن، ظرفیت‌ها و موانع توسعه نیروگاه‌های خورشیدی در منطقه بررسی شد.

در دیدار مدیرعامل شرکت تعاونی هپکو رزن با دکتر فرهاد جهانیان، فرماندار شهرستان رزن، ظرفیت‌ها و موانع توسعه نیروگاه‌های خورشیدی در منطقه بررسی شد.

به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان رزن، دکتر فرهاد جهانیان در این نشست با تأکید بر لزوم حمایت از طرح‌های نوآورانه در حوزه انرژی‌های تجدیدپذیر اظهار کرد: برای شروع همکاری، پیشنهاد ما اجرای یک پروژه نمونه بر روی یک چاه عمیق کشاورزی در یکی از روستاهای شهرستان است تا کیفیت و استاندارد کار بررسی و زمینه برای گسترش طرح فراهم شود.

وی با اشاره به ظرفیت‌های شهرستان در این حوزه گفت: در حال حاضر بیش از ۳۰۰ حلقه چاه عمیق برقی در رزن فعال است که نیاز برق آن‌ها از ۴۰ تا ۱۰۰ کیلووات متغیر است. همچنین کمیته امداد تسهیلاتی برای احداث نیروگاه‌های کوچک مقیاس در روستا‌ها پرداخت می‌کند. تلاش داریم سهم شهرستان رزن را در این حوزه افزایش دهیم و انتظار داریم مجریان طرح با کیفیت بالا و استانداردهای لازم فعالیت کنند.

در ادامه، حسن عطاالهی مدیرعامل شرکت تعاونی هپکو رزن با اشاره به تجربه این مجموعه در اجرای نیروگاه‌های خورشیدی در شهرهایی چون اصفهان و کرمان گفت: شعار ما «هر روستا، یک نیروگاه» است و هدف ما از فعالیت در شهرستان رزن، تحقق عملی این شعار و تبدیل منطقه به الگوی توسعه انرژی خورشیدی است.

وی افزود: ما در حال حاضر با ارگان‌ها و نهادهای مختلف در سطح کشور ارتباط داریم و در حوزه تأمین تجهیزات نیز تعاملات مؤثری با واردکنندگان و تولیدکنندگان برقرار کرده‌ایم. تیم فنی ما آماده اجرای پروژه‌هاست اما مهم‌ترین مانع، سختگیری‌های اداری در صدور مجوزهای ثانویه است.

عطاالهی تأکید کرد: ما مجوز اولیه را دریافت کرده‌ایم، اما فرایند اخذ مجوزهای تکمیلی زمان‌بر و دشوار است. با این حال، امیدواریم با همراهی مجموعه فرمانداری، این موانع تسهیل شود و بتوانیم پروژه‌های خورشیدی را در شهرستان رزن اجرا کنیم.

در پایان این نشست، مقرر شد با هماهنگی دستگاه‌های اجرایی، پروژه پایلوت اجرای پنل خورشیدی بر روی یک چاه عمیق کشاورزی در یکی از روستاهای شهرستان آغاز شود.

بنابر اعلام شرکت مجری، قرارداد این پروژه بسته شده، مهندسان در حال طراحی و تهیه نقشه‌های اجرایی هستند و تا دو روز آینده عملیات اجرایی آن آغاز خواهد شد.

دیدگاه شما